Cankiri'da üç Aylar Münasebetiyle Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirildi

üç aylar münasebetiyle huzurevi ziyareti gerçekleştirildi

Cankiri'da üç Aylar Münasebetiyle Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirildi

Üç Aylar Münasebetiyle Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirildi

İçerisinde bulunduğumuz üç aylar münasebetiyle huzurevi sakinleri ziyaret edildi. İl Müftülüğü Cezaevi Vaizi Yusuf AYDOĞAN, M. Akif ERSOY Camii İmam Hatibi İlhami KARADERE ve Bahçelievler Camii İmam Hatibi Abdurrahman ŞAHİN tarafından Huzurevi ziyareti gerçekleştirildi ve üç ayları tebrik edildi.  Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda,  Bahçelievler Camii İmam Hatibi Abdurrahman ŞAHİN ‘in okuduğu ilahiler ve kasideler ile huzur evi sakinleri duygulu anlar yaşadı. Cezaevi Vaizi Yusuf AYDOĞAN yaptığı sohbette “ İçerisinde bulunduğumuz üç aylar bizi Ramazana hazırlayan manevi bir iklimdir. İçerisinde Regaib, Berat, Miraç gecelerini ve bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini barındıran bu manevi iklimden istifade etmeye çalışalım. Ramazan ayına kalbi, gönlü hazır halde girmeyi ve bayram sabahına sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde günahlarından arınmış halde ulaşmayı Rabbimiz bizlere nasip eylesin.” diyerek Huzurevi sakinlerinin üç aylarını tebrik etti ve yapılan dua ile program sona erdi.Huzurevi sakinleri ise İl Müftülüğünün yapmış olduğu ziyaretlerden son derece memnun olduklarını dile getirdiler.