Duzce'de Müftülüğümüz Hizmet Içi Eğitimlerine Bir Yenisini Daha Ekledi.

müftülüğümüz hizmet içi eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.


Duzce'de Müftülüğümüz Hizmet Içi Eğitimlerine Bir Yenisini Daha Ekledi.

Müftülüğümüz, Kur’an kursu ve cami hizmetlerini etkin ve verimli bir biçimde sunabilmek amacıyla personele yönelik verdiği hizmet içi eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.
Kurum içi eğitimlere hız kesmeden devam eden Müftülüğümüz son olarak işitme engelli bireyler ile sağlıklı bir iletişimi tesis etmek amacıyla “İşaret Dili Hizmet İçi Eğitimi Kursu” düzenledi.
Nusrettin Cami Kur’an Kursunda kadın öğreticilere yönelik düzenlenen kursta, 13 kursiyere Rehber Öğretici Meleknur Topal tarafından işaret dili eğitimi veriliyor.
Bu kapsamda personel, işaret dili alfabesini, günlük hayatta sık kullanılan kelimeleri, zaman ve duyguları anlatmayı öğrenerek, işitme engellilere her konuda yardımcı olmak için parmak alfabesi eğitimi alıyor.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü İşaret Dili ile Kutladılar.
Müftülüğümüze bağlı Azmimilli Yeşil Camii İşitme Engelli Kur’an Kursu öğrencileri, İşaret Dili Hizmet İçi Eğitimi Kursunda eğitim alan kursiyerleri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ziyaret etti.
Ziyarette kursiyerler ile işitme engelli öğrenciler birbirlerine çiçek takdim ederek, Kurs Öğretici Meleknur Topal rehberliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü işaret dili ile kutladılar.