Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Camilerde Dezenfeksiyon çalışması

konya büyükşehir belediyesi’nden camilerde dezenfeksiyon çalışması

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Camilerde Dezenfeksiyon çalışması

Konya Büyükşehir Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan bulaşıcı ve salgın hastalıklarla mücadele ve önlem amacıyla dezenfeksiyon çalışmaları ile bilgilendirme faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Koronavirüs’e (COVID-19) karşı Konya genelinde toplu yaşam merkezleri olan otogarlar, kültür merkezleri, belediye tesisleri, camiler ve toplu ulaşım araçlarında dezenfeksiyon çalışmalarını belediye ekiplerince devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi yoğunluğun çok olduğu Sultan Selim Cami, Kapu Cami, Aziziye Cami, Şerafettin Cami, İplikçi Cami, Alaaddin Cami, Hacıveyiszade Cami, Otogar Zeki Altındağ Cami başta olmak üzere il genelinde ve ilçe merkezlerinde bulunan camilerde dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürecek.