Bolu'da çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıldönümünde 18 Mart şehitleri Anma Günü Programı şehitler Mezarlığında Gerçekleştirildi.

çanakkale deniz zaferi’nin 105. yıldönümünde 18 mart şehitleri anma günü programı şehitler mezarlığında gerçekleştirildi.

18 Mart Şehitler Günü Anma programı, çelenklerin sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 18.03.2020 Çarşamba günü Şehitlikte düzenlenen törende Piyade Yarbay Koray Torun Çanakkale Zaferi ile ilgili günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Vali Ahmet Ümit'in Şehitlik Defterini imzalanmasının ardından İl Müftüsü Orhan Genç tarafından şehitlerimiz için dua okundu. Şehitlikte yapılan programın sonunda şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek karanfil bırakıldı ve dualar okundu. Koranavirüs ile mücadele kapsamında programın kısıtlı tutulduğu Şehitlikteki törene Bolu Valisi Ahmet Ümit,  Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Yavuz Çankaya,  Belediye Başkanı Tanju Özcan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bekir Koçyiğit, İl Müftüsü Orhan Genç ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Sami Yıldız katıldı.