Antalya'da Emekli Il Müftüsü Zeki Soydal Son Yolculuğuna Uğurlandı

emekli il müftüsü zeki soydal son yolculuğuna uğurlandı

Antalya'da Emekli Il Müftüsü Zeki Soydal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Uzun süredir rahatsızlıkları bulunan ve dün vefat eden Emekli İl Müftüsü Zeki Soydal, Meltem Camii’nde Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Uncalı’daki Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze Namazını Meltem Camii İmam  Hatibi Mustafa Akbulut’un kıldırdığı törende Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi Uysal dua yaptı.

Cenaze namazı dünyada ve ülkemizde etkili olan Coronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler eşliğinde kılındı.

Emekli İl Müftüsü Zeki Soydal’ın vefatı nedeniyle yayınladığı mesajda İl Müftümüz Osman Artan “Merhum hocamıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı, sabır ve metanet dilerim.” Dedi.

İl Müftümüz Osman Artan beraberinde İl Müftü Yardımcılarımız Mustafa Şimşek, Osman Demirel ve Muratpaşa Müftüsü Kuddusi Uysal eşliğinde kısa bir zaman önce Merhum Zeki Soydal’ı evinde ziyaret etmişti.