Duzce'de 112 Iletişim Merkezine Müftülüğümüzden Destek.

112 iletişim merkezine müftülüğümüzden destek.

Duzce'de 112 Iletişim Merkezine Müftülüğümüzden Destek.

Yeni Tip Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara sokağa çıkma yasağı uygulamasının ardından, ihtiyaç sahibi vatandaşlardan 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen talepler, Vefa İletişim Merkezleri aracılığıyla görevliler tarafından karşılanıyor. Bu süreçte İl Müftü Vekilimiz Ünal Baş, Vefa İletişim Merkezinde Müftülüğümüz personellerin görev almasını sağlayarak programa 5 personelle destek verdi.
Konu hakkında bilgi veren İl Müftü Vekilimiz Ünal Baş “Düzce Müftülüğü olarak her zaman topluma hizmet için varız. Yeni Tip Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlar neticesinde cami ve Kur’an kurslarında sunduğumuz hizmeti tam anlamıyla yerine getirememenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kurum olarak, “Vefa Hizmet Grubu” ve “Vefa İletişim Merkezleri” aracılığıyla yapılan bu anlamlı ve ulvi görev sayesinde topluma hizmetimizi sürdürmüş olacağız. Hizmet noktasında İl Müftülüğümüze ne görev düşerse elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız.” dedi.