Nevşehir'de Il Müftüsü öztürk'ten Berat Kandili Tebriği

il müftüsü öztürk'ten berat kandili tebriği

Nevşehir'de Il Müftüsü öztürk'ten Berat Kandili Tebriği

Şaban Ayı’nın 15. Gecesi olan “Allah’ın Dünya semasına rahmetiyle tecelli edip, tövbe edenleri affedeceği, rızık bolluğu isteyenlere bol bol rızık vereceği, hasta olup şifa isteyenlere şifa ihsan edeceği ve her ne derdi varsa isteyene, el açana, kapısını çalana istediğini vereceği Berat Gecesinde Yüce Rabbim lütfu, keremi ve rahmetiyle tecelli eyleyip bizleri, ümmeti Muhammed’i ve dahi tüm insanlığı her türlü bela ve musibetlerden, hastalıklardan özellikle şu an imtihanımız olan Korenavirüs illetinden korusun ve kurtarsın. Hasta olanlarımıza acil şifalar ihsan eylesin. Bir an önce cami ve cemaatimizle buluştursun. Bu duygu ve dualarla tüm din kardeşlerimizin Berat Kandilini tebrik eder, tövbelerimizin kabulüne, günahlarımızın affına, şerlerin define, hayırların fethine vesile olmasını kudreti sonsuz Yüce Rabbimden niyaz ederim.

Yakup Öztürk

Nevşehir İl Müftüsü