Adıyaman Müftülüğümüzce Koronavirüse Karşı Fedakarca Görev Yapan Sağlık çalışanlarına Moral Için Tatlı Ikram Edildi

adıyaman müftülüğümüzce koronavirüse karşı fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına moral için tatlı ikram edildi

Adıyaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede fedakarca çalışan Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline tatlı ikramında bulundu. Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Yakup Çelik, “ Adıyaman İl Müftülüğümüze bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Acil servisteyiz. Tüm arkadaşlarımız özveri ile görev yapmaktayız. Hastalarımıza yardımcı olmak üzere elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu zor günlerde bizi ziyaret ederek moral desteği veren tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretler moral ve motivasyonumuzu yükseltmektedir.” dedi.

Tatlı ikramı ile ilgili açıklama yapan İmam-Hatip Fadıl Akkuş ve Nurullah Karabiber: "Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşaallah ülkemiz ve dünyada bu virüs kalkar.  Adıyaman İl Müftülüğü olarak sağlık çalışanlarımızı yanındayız. Onlara çok dua ediyoruz. İl Müftümüz Mehmet Taşcı hocamızın tavsiyesi üzerine şu an Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi  çalışanlarına teşekkür etmek, fedakarlıkla ifa ettikleri hizmetlerinden dolayı tebrik etmek, yanlarında olduğumuzu belirtmek, moral ve motivasyonlarını bir nebze yükseltmek için geldik. Biz dualarımızla onları destekliyoruz." dediler.