Agri'da Bin 400 Ailenin Ihtiyacı Karşılandı

bin 400 ailenin ihtiyacı karşılandı


Agri'da Bin 400 Ailenin Ihtiyacı Karşılandı

BİN 400 AİLENİN İHTİYACI KARŞILANDI

       Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi ile Ağrı Müftülüğü, Ağrı merkez ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi bin 400 aileye gıda kolisi, kırmızı et, hijyen paketi ve 100 liralık alışveriş kartı dağıtıyor.

         Ağrı İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şube Başkanı Tandoğan Topçu yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirler sürecinde ve önümüzdeki Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere yardımların devam edeceğini söyledi.

        Koronavirüs salgınından bütün dünya ve ülkemizin bir an önce kurtulmasını dileyen Müftü Topçu konu ile ilgili şu ifadelerde bulundu; “Koronavirüs salgını kapsamında hem devletimiz hem de bizler burada ilimizde Türkiye Diyanet Vakfı ve İl Müftülükleri olarak birtakım çalışmalarımız oldu. Bizlerde bu çerçevede her zaman olduğu gibi mazlum ve mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Gerek 65 yaş üstü vatandaşlarımız ve gerekse diğer ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımız kapsamında ilimiz genelinde 1400 ihtiyaç sahibi ailemize şu ana kadar ulaştık. Bu ailelerimize Türkiye Diyanet Vakfı olarak gıda kolisi, kırmızı et, hijyen paketi ve 100 liralık alışveriş kartı dağıttık. Bunun yanında vatandaşlarımızın ilaç gibi diğer ihtiyaçlarını da arkadaşlarımız almaları konusunda yardımcı oluyor. Bu yardımlarımız inşallah imkanlar dahilinde devam edecektir. Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onlara bir telefon kadar yakın olmaya devam edeceğiz.”