Duzce'de Miniklere Eğitim Uzaktan Veriliyor.

miniklere eğitim uzaktan veriliyor.


Duzce'de Miniklere Eğitim Uzaktan Veriliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığınca korona virüs tedbirleri kapsamında Kur'an kurslarında yüz yüze eğitime ara verilmesinin ardından, Düzce Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an kursları, uzaktan eğitime geçti.

Kur'an kursu öğreticileri, düzenli olarak öğrencilerin ailelileriyle görüntülü olarak görüşüyor, bir taraftan ailelere moral ve motivasyon sağlanırken diğer yandan ailelerin de katılımıyla çocuklarla çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Dereli Tütüncü Hoca Ahmed Yesevi 4-6 Yaş Kur’an Kursu Nesl-i Osman sınıfı öğrencileri ile Kurs Öğreticisi Melek Dursun’un korona günleri ; “Dersimiz online 13.30 da başlıyor. Önce toplu ders işliyoruz. Derslerimizi, anlatım, kukla ile hikaye anlatımı, sanat etkinliği, soru-cevap teknikleri ile işliyoruz. Ardından ezberlerini dinliyorum. Talim yapıyoruz. Ayrıca çocuklar Diyanet TV de hafta içi her gün saat 17.00 de yayınlanan Evden Öğreniyorum programını takip ediyorlar. Ailelerini de yine Diyanet Tv de yayınlanan Yeni Güne Merhaba programındaki Aile Okulunu takip etmelerini tavsiye ediyoruz.”