Adıyaman Din Gönüllüleri Polislerin Gününü Kutladılar.

adıyaman din gönüllüleri polislerin gününü kutladılar.


Adıyaman Din Gönüllüleri Polislerin Gününü Kutladılar.

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatı mensupları, Polis Teşkilatı 10 Nisan'da kurulduğu için 10 Nisan'ı her yıl Polis Günü olarak kutlanmaktadır.  

Bu yıl Covid19 salgını ile mücadele için tüm kutlama ve programlar iptal edilmiştir. Bu sebeple Polis Günü Kutlamaları da yapılamadı. İlimiz Müftülüğü’nün Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri, Adıyaman Din Görevlileri adına, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü mensuplarını temsilen Adıyaman Giriş-Çıkış noktasında görev yapan polis memurlarını ziyaret ederek Polis Gününü kutladılar.

Polis memurlarına tatlı ikram ederek, koronavirüs salgını nedeniyle sahada en çok çalışan kamu görevlilerinden birinin de emniyet teşkilatı mensupları olduğunu dile getirdiler.

Kontrol noktasında görevli emniyet mensupları böyle bir günde kendilerine unutmayan Adıyaman İl Müftülüğü Din Görevlilerinin nazik ziyaretleri kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini ifade ederek teşekkür ettiler.