Balikesir'da Müftülükten Moral Saati

müftülükten moral saati

Balikesir'da Müftülükten Moral Saati

MÜFTÜLÜKTEN MORAL SAATİ

KKTC’den ve Avrupa’nın çeşitli yerlerinden İlimize getirilen 274 vatandaşımızın 14 günlük karantina süreçleri devam ediyor.

Yeni tip Coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında gözlem altında tutulan vatandaşlarımız, kaldıkları Hasan Basri Çantay erkek öğrenci yurdunda düzenlenen etkinlikte moral buldu.

İl Müftülüğümüz tarafından Cuma saatinde Kur’an-ı Kerim ve ilahi programı düzenlendi.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Lokman ARICIOĞLU’nun da katıldığı program, dualar ile sona erdi.

İl Müftümüz TOPCAN, “Böylesine büyük bir dikkatle takip edilen programdan asıl maksadımız; halkın takdiri, hakkın rızasıdır. Memnun görmek, bizleri de hiç şüphesiz memnun etti. Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir.” dedi.