Şanlıurfa'da Müftülüğümüzden “biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyasına Destek

müftülüğümüzden “biz bize yeteriz türkiyem” kampanyasına destek

Şanlıurfa'da Müftülüğümüzden “biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyasına Destek

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, 30 Mart'taki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından "Millete Sesleniş" konuşması yapmış ve koronavirüs nedeniyle ekonomik olarak etkilenen kişilere ve dar gelirlilere yardım maksatlı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasını başlatmıştı.

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN öncülüğünde "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına Şanlıurfa İl Müftülüğü personelinden tam destek.

Şanlıurfa İl Müftülüğü personeli "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına, il Müftümüz Mehmet TAŞTAN hocamızın öncülüğünde maaşlarından bağışta bulunarak tam destek verdiler.

Rabbimiz milletimizi ve bütün insanlığı, her tür bela ve musibetlerden en kısa zamanda kurtulmayı nasip eylesin.