Nevşehir’de Din Görevlileri Ihtiyaç Sahibi Ailelerin Yanında Olmaya Devam Ediyor

nevşehir’de din görevlileri ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor

Nevşehir İl Müftülüğü ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir şubesi koronavirüs salgınından etkilenen ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelere destek olmak amacıyla Nevşehir Valiliği bünyesinde oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmalarına il ve ilçe müftülükleri de destek vererek sokağa çıkmaları sınırlandırılan hasta ve yaşlı vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

Gece gündüz demeden kapı kapı dolaşan din görevlisi ve gönüllülerimiz nerede bir ihtiyaç sahibi varsa ona yardım ulaştırmanın çabasını gösterdiğini belirten İl Müftüsü Yakup Öztürk, “Valiliğimiz nezdinde oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında, vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ederken diğer yandan da İl müftülüğü ve TDV Nevşehir Şubesi olarak kurumumuz ve din görevlilerimizce bu süreçte işinden olan vatandaşlarımıza ve ihtiyaç sahibi ailelerimize destek vermeye çalışıyoruz.” dedi.

“Birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yok.”

"Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmalarında aktif bir şekilde sahada görev yapan din görevlilerine ve ülkemizin içinde bulunduğu bu durumda ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan tüm personeline teşekkür eden İl Müftüsü Öztürk, “birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yok, Rabbimin izniyle bu zor günleri geride bırakacağız.” dedi.