Antalya'da Il Müftümüz Osman Artan, Tüm Ilçe Müftüleri, Il Ve Merkez Ilçe Müftülükleri Vaizleri Ile Telekonferans Yöntemiyle  toplantı Gerçekleştirdi.

il müftümüz osman artan, tüm ilçe müftüleri, il ve merkez ilçe müftülükleri vaizleri ile telekonferans yöntemiyle  toplantı gerçekleştirdi.

İl Müftümüz Osman Artan, tüm İlçe Müftüleri, İl ve Merkez İlçe Müftülükleri vaizleri ile telekonferans yöntemiyle  toplantı gerçekleştirdi.

Antalya İl Müftülüğü’nden telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıya İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek, Melek Alçın,19 İlçe Müftüsü,İl ve Merkez İlçe Müftülükleri vaizleri katıldı.

İlçe Müftüleri ve Vaizler olmak üzere iki ayrı oturumda gerçekleştirilen toplantılarda Vaaz ve İrşad, Ramazan ayı faaliyetleri, Valilik ve kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan vefa sosyal destek grup çalışmaları, ülkemizde yaşanan covid-19’a karşı alınan tedbirler ve sorumluluklarımız, diğer güncel konular değerlendirildi.