Denizli'de Il Müftüsü Mehmet Aşık’ın Ramazan Ayı Mesajı

il müftüsü mehmet aşık’ın ramazan ayı mesajı


Denizli'de Il Müftüsü Mehmet Aşık’ın Ramazan Ayı Mesajı

2020 yılı Ramazan ayı teması Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından "Ramazan ve Sorumluluk Bilinci" olarak belirlenmiştir. Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, insanlığa barış ve huzur getirmesini, salgın hastalıklardan başta aziz milletimiz olmak üzere, İslam aleminin ve tüm insanlığın biran evvel kurtulmasını Yüce Rabbimizden temenni ve niyaz ederim. 

Bu yıl Ramazan ayında içinde bulunduğumuz durum sebebiyle camilerimizde cemaatle teravih namazları kılamayacağız. Teravih namazlarımızı Diyanet İşleri Başkanlığımızın da belirttiği üzere evlerimizde ailemizle cemaat olarak kılabiliriz. Bu Ramazan ayını bir fırsata çevirip Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerimi okumasını bilmiyorsak öğrenelim, biliyorsak mukabelelerimizi bizzat kendimiz ailemizle okuyarak veya Diyanet TV'den yayınlanacak mukabele programlarını takip ederek gerçekleştirelim.

Denizli Müftülüğümüzün sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştireceği program ve vaazları takip edelim.

Allah (cc) evveli rahmet, ortası mağfiret sonu ise günahlardan kurtuluş olan Mübarek Ramazan ayını hayırlı, bereketli bir kazanıma, günahlardan arınmaya dönüştürerek bin aydan hayırlı Kadir Gecemize ve Mübarek Ramazan Bayramımıza kavuşmayı cümlemize nasip ve müyesser eylesin.

Mehmet AŞIK
Denizli İl Müftüsü