Kilis'de Ramazanın Bereketini Hiçbir Olumsuzluk Etkilemiyor

ramazanın bereketini hiçbir olumsuzluk etkilemiyor

Kilis'de Ramazanın Bereketini Hiçbir Olumsuzluk Etkilemiyor

RAMAZANIN BEREKETİNİ HİÇBİR OLUMSUZLUK ETKİLEMİYOR

Kilis İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Koordinesinde Mübarek Ramazan Ayı’nın girdiği ilk günden itibaren Kilis Müftüsü Abdurrahman Şahin, Şube Müdürleri Yusuf Yıldırım ve Mahmut Keleş, Türkiye Diyanet Vakfı Kilis Şube sorumlusu Hüseyin Örs tarafından her gün 500 kişilik iftar yemeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Ramazan Ayı boyunca gönüller almaya, bir ailenin sofrasında tat ve bereket bırakmaya, ihtiyaç sahiplerini gözetmeye devam ederken sosyal mesafe kurallarına da azami gayret gösteriliyor.

Öte yandan bu anlamlı organizasyonda görev alan Vefa Sosyal Destek Ekiplerimiz evlerinden çıkamayan ve Kilis il Valiliğince belirlenen 65 yaş üstü vatandaşlarımıza Ramazan Ayı boyunca iftar yemeklerini kapı kapı dağıtmaya devam edecek.