Antalya'da Din Görevlileri Milli Dayanışma Kampanyası'na 647 Bin Lira Bağışladı

antalya'da din görevlileri milli dayanışma kampanyası'na 647 bin lira bağışladı

Antalya'da Din Görevlileri Milli Dayanışma Kampanyası'na 647 Bin Lira Bağışladı

Antalya'da din görevlileri Milli Dayanışma Kampanyası'na 647 bin lira bağışladı

Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı ve akabinde Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın 'Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' çağrısıyla destek olduğu "Milli Dayanışma Kampanyası"na, Antalya İl genelinde görev yapan Müftüler, Vaizler, Şube Müdürleri, Şefler, İmam Hatipler , Müezzin Kayyımlar, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Müftülük büro personelleri tam destek verdi.

Yapılan yardımların önemine dikkati çeken İl Müftüsü Osman Artan, şöyle konuştu:

"Covid-19 salgının ortaya çıkmasından bu zamana kadar sahada canla, başla hizmet eden din görevlilerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek verdi” dedi.

27 NİSAN İTİBARIYLA YAPILAN BAĞIŞ MİKTARI

Peygamber Efendimizin’’Az sadaka çok belayı defeder’” hadisine işaret eden Müftü Artan  "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına Din Görevlileri tarafından 647.000 Türk Lirası bağışta bulunulduğunu ifade ederek bağışların devam ettiğini belirtti.