Bitlis'de Müftülüğümüzden Ihtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı

müftülüğümüzden ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı


Bitlis'de Müftülüğümüzden Ihtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı

Bitlis Valiliği ve İl Müftülüğü olarak, yardıma muhtaç ailelere maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla kampanya başlattık. Valiliğimiz ve Müftülüğümüz bünyesinde oluşturulan Sosyal Destek Grupları  tarafından gıda paketi hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Vefalı Din Gönüllülerimizle birlikte koronavirüs salgını nedeniyle iş yerlerinin kapanması, yetkililerin uyarı ve telkinleri ile vatandaşlarımızın evlerinde kalmaları nedeniyle daha fazla maddi ve manevi desteğe ihtiyaçları var. Bizlerde Başkanlığımızın ve sayın Diyanet İşleri Başkanımızın talimatları ile sayın Valimizin himaye ve destekleri, Vefa Sosyal Destek İletişim Merkeziyle eşgüdüm halinde onlara maddi ve manevi destek olabilmek için elimizden geldiğince emek sarf ediyoruz.

Müftülük çalışanları, alandaki görevli hocalar ve kuran Kursu hocaları, İhtiyaç sahiplerine, 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için özverili bir şekilde çalıştıklarını belirten İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ yaptığı açıklamada "Cenab-ı Hak hem bizleri hem bütün insanlığı bu beladan, musibetten kurtartsın, Biz bu belayı ve bu bela yüzünden oluşmuş sıkıntılarımızı Allah'ın izniyle bertaraf edeceğiz, bütün görevlilerimiz bu sıkıntının bertaraf edilmesi noktasında hazırlar. Devletimiz görev verdiği anda gece gündüz demeden bu göreve talipler" ifadelerini kullandı.