Kilis'de 300 Adet Gıda Kolisi Ihtiyaç Sahiplerine Ulaştırıldı

300 adet gıda kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

Kilis'de 300 Adet Gıda Kolisi Ihtiyaç Sahiplerine Ulaştırıldı

300 ADET GIDA KOLİSİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI

Kilis İl Müftülüğü Ve Türkiye Diyanet Vakfı Kilis Şubesi Vefa Sosyal Destek Grubu çatısı altında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaya devam ediyor.

Kilis Müftülüğü Vefa Sosyal Destek ve Diyanet Vakfı Kilis şubesi tarafından 300 gıda kolisi Müftülük ve TDV gönüllüleri tarafından Ramazan ayının girmesiyle dağıtılmaya başlandı ve Ramazan ayı boyunca dağıtılmaya devam edilecektir.

Kilis il Müftüsü Abdurrahman Şahin, “ Özellikle 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın, bunun yanı sıra 65 yaş üstü  emekli din görevlilerimiz ve 20 yaş altı çocuklarımızın bütün ihtiyaçlarının giderilmesi, devletimizin ve vefâkar halkımızın ihtiyaç sahiplerine vermiş olduğu yardımı bizzat hak sahiplerine dağıtılması, yine gerek vefa sosyal destek eli gerekse Diyanet Vakfı Kilis Şubemiz tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolilerini dağıtmak suretiyle bu sıkıntılı dönemde milletimizin hizmetindeyiz.” dedi.