Rize'de Bu Zor Süreçte De Diyanet çocuk Dergilerini çocuklarla Buluşturmaya Devam Ediyoruz

bu zor süreçte de diyanet çocuk dergilerini çocuklarla buluşturmaya devam ediyoruz


Rize'de Bu Zor Süreçte De Diyanet çocuk Dergilerini çocuklarla Buluşturmaya Devam Ediyoruz

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmaları sınırlandırılan vatandaşların  ihtiyaçları din görevlileri ve Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri tarafından karşılanırken çocuklar ve gençler de unutulmuyor.

Toplumun tüm kesimlerine ulaşarak doğru bilginin doğru kaynaklardan öğrenilmesini sağlamak, halkımızı ve öğrencilerimizi Diyanet dergileriyle tanıştırmak maksadıyla Rize Müftülüğü tarafından başlatılan “Diyanet Dergilerimizi Halkımızla Buluşturuyoruz” dergi abonelik kampanyası kapsamında, ilk ve ortaokullara dağıtılmak üzere Diyanet Çocuk Dergisi aboneliği gerçekleştirilen vatandaşların dergileri çocuklarla buluşturuluyor.

Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, “Koronavirüs tehlikesine karşı birçok önlem aldığımız bu günlerde evlerinden çıkmaları sınırlandırılan vatandaşların ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Gruplarında görev alan din görevlilerimiz ve Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerimiz tarafından karşılanırken çocuklarımızı da unutmuyoruz. Çocuklarımız sıkılmasın diye evde geçirecekleri vakitlerde eğlenerek öğrenmelerini sağlamak maksadıyla, hikâye, eğlenceli sayfa, bilmece, bulmaca ve seviyelerine uygun yazılarla dopdolu Diyanet Çocuk Dergimizi din görevlilerimizle evlerinde kendilerine ulaştırıyoruz. Mart ve Nisan aylarında geleceğimizin teminatı kardeşlerimize 2 bin 400 Diyanet Çocuk Dergisinin ulaşımını sağladık'' dedi.