Bolu Il Müftülüğü Ramazan çadırı Ramazan Ayı Boyunca Vatandaşın Hizmetinde

bolu il müftülüğü ramazan çadırı ramazan ayı boyunca vatandaşın hizmetinde

Bolu Il Müftülüğü Ramazan çadırı Ramazan Ayı Boyunca Vatandaşın Hizmetinde

Bolu İl Müftülüğü Ramazan Ayı’nda İzzet Baysal Caddesinde Kadı Camii yanında kurulan Ramazan Çadırında vatandaşlarımıza hizmet ediyor. Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi olarak vatandaşlarımızın Zekat, Fitre ve Bağışlarını Müftülüğümüze bağlı Sandallar Kız, Bölge Yatılı, ve Borazanlar Hacı Mehmet Kur’an Kursu’ndaki hafızlık yapan yatılı öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, aynı zamanda ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere İl Merkezinde Kadı Camii yanında kurulan çadırda makbuz karşılığı yardım kabul edilmektedir. Ramazan Çadırı arefe günü akşamına kadar vatandaşlarımızın hizmetine devam edecek. HALKIMIZA ÖNEMLİ AÇIKLAMA:  Biz Bolu Müftülüğünden geliyoruz. Öğrencilerimiz ve fakir aileler için zekat, fitre ve bağış topluyoruz diyenlere kesinlikle itibar edilmemesi gerekmektedir. Bolu İl Müftülüğü olarak vatandaşlarımızın fitre, zekat ve bağışlarını Tepecik Mahallesindeki Müftülük binasında ve İzzet Baysal Caddesinde Kadı Camii yanında ramazan çadırında kabul ediyoruz.

TÜRKİYE DİYANET VAKFI BOLU ŞUBESİ BANKA HESAPLARI

VAKIFBANK BOLU ŞUBESİ