Bitlis'de Müftülüğümüzden Yardım Seferberliği

müftülüğümüzden yardım seferberliği

Bitlis'de Müftülüğümüzden Yardım Seferberliği

Bitlis İl Müftülüğü, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan Ramazan kolilerinin dağıtımı öncesi İl Müftümüz M. Feysal GEYLANİ yaptığı konuşmada: ‘’Yeryüzündekilere merhamet edin ki, Gökyüzündekiler de size merhamet etsin.’’ hadisinin düsturuyla hareket etmemiz gerektiğini vurguladı, Ayrıca; Ramazan-ı Şerifteki rahmet pınarına ulaşma yolunun, gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaktan geçtiğini söyledi, üzerimize yağacak olan rahmet yağmurları onların saf ve temiz gönülleri ile yapacakları duaya bağlı olduğunu bildiridi.

Sözlerine şöyle devam eden İl Müftümüz M.Feysal GEYLANİ: ‘’Özellikle Coronavirüsün dünyayı etkisi altına aldığı, ihtiyaç sahiplilerinin, yaşlıların ve engelli vatandaşlarımızın maddi manevi olarak daha çok desteğe ihtiyaç duyduğu bu zaman diliminde, Bizler İl Müftülüğü olarak gece-gündüziftar-sahur ve hatta hafta sonu bile demeden imkanlar dahilinde yanlarında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.