Van'da Vakit çocukları Sevindirme Vakti

vakit çocukları sevindirme vakti

Van'da Vakit çocukları Sevindirme Vakti

Van/Tuşba İlçemize bağlı Yeşil Camii Kur’an Kursu hocaları Esma Mantaş ve Fatma Aydın, İl müftü Yardımcımız Melike Seyitoğlu Özkan, Yeni şehir Kur’an Kursu Öğreticisi Gamze Duman Kral ve TDV gönüllümüz Büşra kardeşimizin katkıları ile bugünde çocukların sevinçlerine ortak oldular.

Hocalarımız; Yardım çalışmalarımız esnasında kız kardeşlerine bebek hediye ederken; Batuhan ve Fırat’ın bisiklet talebi bisikletçi amcalarında karşılık buldu. Biz de çocukların dışarı çıkma saatinde bisikletleri ulaştırmak düştü, dediler. Bununla birlikte çocuklara kitap ve Diyanet Çocuk Dergisi hediye eden hocalarımıza çocuklardan birinin “okuyup büyük adam olacağım inşallah” demesi, hocalarımızı çok duygulandırdı.