Bolu'da Il Müftülüğü’nün Kur’an Kursları’nda öğrenim Gören Engelli öğrenciler Unutulmadı.

il müftülüğü’nün kur’an kursları’nda öğrenim gören engelli öğrenciler unutulmadı.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve aynı zamanda Ramazan Ayı olması sebebiyle tüm dünyanın maruz kaldığı Koronavirüs salgını yüzünden evlerinden çıkamayan işitme ve görme engelli kurs öğrencilerine Bolu İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi ve Bolu İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü işbirliği ile İl Müftülüğü’nün Kur’an Kursları’na devam eden engelli öğrencilere TDV Genel Merkezi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanması için gönderilen market alış-veriş kartları dağıtıldı. Bolu İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi ve Bolu İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü işbirliği sonucunda Gölyüzü Çayırpınar Camii Kur’an Kursu Öğreticisi ve aynı zamanda İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Nurşen Yıldırım ve müftülük personelleri tarafından 15 aile teker teker ziyaret edilerek gönülleri alındı ve alış-veriş kartları teslim edildi. Engelli öğrenciler ve aileleri Bolu İl Müftülüğü’nün kendilerini unutmadıkları için teşekkür ettiler ve tüm Diyanet camiasına hayır dua ederek duygularını dile getirdiler.