Sakarya'de çocuk Evlerine Bayram Ziyareti Yapıldı.

çocuk evlerine bayram ziyareti yapıldı.


Sakarya'de çocuk Evlerine Bayram Ziyareti Yapıldı.

Çocuk Evlerine Bayram Ziyareti Yapıldı.

Sakarya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evleri ve çocuk sitelerinde kalan öğrencilere haftalık derslerle manevi rehberlik ve değerler eğitimi hizmeti sunmaktadır. Ramazan ayı boyunca da, uzaktan eğitimle devam eden bu derslerde çocuk evlerinde Ramazan köşeleri oluşturularak mübarek iklimin hissedilmesine vesile olundu.

Sürdürülen Ramazan çalışmalarının tamamlanması için de Sakarya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile TDV Sakarya Şubesi çocuk evlerine bayram ziyaretinde bulundu.

Çocuklara bayram hediyesi olarak Başkanlığımız’ın “Mealli Kur’an-ı Kerim”i, “Niçin İnanıyorum” kitabı, bayram tatlısı ve bayram kesesi içerisinde küçük hediyeler verildi.

Çocuk evlerinde sorumlu olan görevli hanımlar için Başkanlığımız yayınlarından “Hayatın Tekrarı Yok”, “O’nun Gibi Yaşamak”, “40 Hadis 40 Yorum” ve “Sorularla İslâm” kitapları takdim edildi.

İl Müftümüz Hasan BAŞİŞ ve Müftü Yardımcılarının rehberliğinde hazırlanan bayram hediyeleri, TDV Sakarya Şube Temsilcisi Faruk Yıldızhan, AÇSH Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürü Betül VURAL, İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza CİHAN, İl ADRB Vaizleri Hatice KURT, Medine BEKTAŞ ve Yasemin DURMAZ tarafından çocuklara teslim edildi.

Çocukların sevinçlerinin görüldüğü anlarda Vaiz Hanımlar da çocuklara mutlu ve huzur dolu bir ömür temennisinde bulundular.