Antalya'da şehit Jandarma Astsubay çavuş Celal özcan Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

şehit jandarma astsubay çavuş celal özcan dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Celal Özcan Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Siirt'in Pervari ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Celal Özcan, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Siirt'in Pervari ilçesinde dün saat 21.30 sıralarında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan 2 askerden Jandarma Astsubay Çavuş Celal Özcan'ın naaşı askeri uçakla Antalya Hava Meydan Komutanlığına getirildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı ailesinin yaşadığı Kepez ilçesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki evine getirilelek, burada yapılan dua ve alınan helalliğin ardından toprağa verilmek üzere Uncalı Mezarlığındaki şehitliğe götürüldü.

Cenaze töreni yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske takılarak sosyal mesafe kuralına uyularak düzenlendi.

İl Müftümüz Osman Artan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Celal Özcan'ın naaşı Antalya Garnizon Komutanlığındaki şehitlikte toprağa verildi.

Törene Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Milletvekili Atay Uslu, İl Müftümüz Osman Artan, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur,  çok sayıda askeri erkan, şehidin yakınları ve vatandaş katıldı.