Van'da Il Müftümüz Diyanet Tv’de

il müftümüz diyanet tv’de


Van'da Il Müftümüz Diyanet Tv’de

İl Müftümüz Ömer Keskin, Diyanet TV' de "İYİLİK VAKTİ" programına konuk oldular. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) mütevelli heyeti 2. başkanı Sayın İhsan Açık hocamızın da iştirak ettiği programda, pandemi sürecinde Van İl Müftülüğümüz öncülüğünde, fedakâr din gönüllüsü kardeşlerimizin kahramanı olduğu örnek iyilik/vefa hikâyeleri konuşuldu.

İl Müftümüz Keskin, Van’da yapılan faaliyetleri Diyanet TV’de sohbet havasında anlattıktan sonra memnuniyetini şu ifadelerle dile getirdi.

“Doğunun incisi serhat şehri Van’ımızda, bu güzel hikâyelerin yaşanmasına vesile olan İl Müftü Yardımcılarımıza, İlçe Müftülerimize, Şube Müdürlerimize, Kur’an kursu Öğreticilerimize, Cami görevlilerimize, TDV gönüllülerimize ve emekleri geçen tüm kademedeki görevlilerimiz ile iyilik ve takvada bize yardımları ile destek veren hayırsever kardeşlerimize can-ı gönülden teşekkür ediyor, iyilik yolundaki bu özverili çaba ve gayretlerinin, dünyada iç huzura, ahirette de hayırlı azık olmasını diliyoruz. Çaba ve gayretimiz dünyaya iyilik egemen oluncaya kadar...”

https://www.youtube.com/watch?v=j44u_MO1yCU