Bingol'de Müftülüğümüzde Devir Teslim Töreni Düzenlendi

müftülüğümüzde devir teslim töreni düzenlendi

Bingol'de Müftülüğümüzde Devir Teslim Töreni Düzenlendi

Kastamonu  Müftüsü iken Bingöl İl Müftülüğü görevine  atanan Ahmet SÜZEN, düzenlenen Cübbe-sarık giyme merasimi ile görevine başladı.

Müftülük konferans salonunda Kuran-ı kerim tilaveti ile başlayan tören İl Müftü Vekilimiz Mahmut ATICI’nın selamlama konuşmasının ardından; Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü görevine atanan Bingöl İl Müftüsü Muharrem GENÇ; İl Müftülüğü görevine yeni atanan Ahmet SÜZEN hocama yeni görevinde üstün başarılar diliyorum dedi.

Bingöl İl Müftülüğüne yeni atanan Ahmet SÜZEN ise Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü görevine atanan Müftümüz Muharrem GENÇ’e Bingöl de yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine muvaffakiyetler diler, bundan sonraki görevinde başarılar dilerim.

Konuşmalarının ardından Bingöl eski İl Müftüsü Muharrem GENÇ Bingöl İl Müftülüğüne atanan Ahmet SÜZEN’e cübbe ve sarık giydirerek merasim tamamlandı.