Bolu'da Il Müftümüz Orhan Genç Fatih Camii Bahçesinde Cuma Namazı Kıldırdı.

il müftümüz orhan genç fatih camii bahçesinde cuma namazı kıldırdı.

Bolu'da Il Müftümüz Orhan Genç Fatih Camii Bahçesinde Cuma Namazı Kıldırdı.

Yurdumuzda normalleşme süreci kapsamında alınan kararlar doğrultusunda sosyal mesafe kuralına uyularak cuma namazı kılındı. Normalleşme sürecinde atılan adımlar kapsamında kalkan kısıtlamalarla birlikte Bolu’da aylar sonra 3. cuma namazı sosyal mesafe kuralına uyularak cemaatle birlikte camilerin bahçelerinde, semt pazar yerlerinde, uygun açık alanlarda kılındı. Bu çerçevede bu hafta İl Müftümüz Orhan Genç Sayın Valimiz Ahmet Ümit’in de katılımlarıyla Kültür Mahallesi Fatih Camisinin bahçesinde “MÜSTAKİM OL, EMİN OL HER TASADAN konulu hutbeyi okudu ve cuma namazını kıldırdı. Cuma Namazından sonra Vali Ahmet Ümit Vatandaşlarımızın cumasını tebrik ederek kısa bir konuşma yaptı. Evlerinde abdest alan, maske takan ve seccadesini getiren vatandaşlar, başta Yıldırım Beyazıt Camii olmak üzere camilere akın etti. Alınan önlemler çerçevesinde sosyal mesafeli saflara geçen vatandaşlar, cuma namazı kılmanın sevincini yaşadı.