Antalya'da Il Müftümüz Artan Ankara’da

il müftümüz artan ankara’da

Antalya'da Il Müftümüz Artan Ankara’da

İl Müftümüz Artan Ankara’da

İl Müftümüz Osman Artan, Din İşleri Yüksek Kurulu üyeliklerine seçilecek 24 aday üye seçimi için Ankara’da düzenlenen "Aday Tesbit Kurulu" toplantısına katıldı.

Toplantıda Aday Tespit Kurulu, Din İşleri Yüksek Kurulu Aday Üyeliği için başvuru yapanlardan ‘24 Aday Üye’yi seçti. Seçilen aday üyelerden 12’si 5 yıl süreyle Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi olarak görev alacak.

Aday Tespit Kurulu; Diyanet İşleri Başkanlığı üst düzey yöneticileri, İlahiyat ve İslami İlimler Fakültelerinden akademisyenler, 81 il müftüsü, Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Müdürleri ve Eğitim Merkezlerinden eğitim görevlileri ile her bir bölgeden temsilen ilçe müftüleri, baş vaizler, baş imam hatipler ve Kur’an kursu baş öğreticisinden oluşuyor.