Bingol'de şehit Güvenlik Korucusu Cengiz Pullu Son Yolculuğuna Uğurlandı

şehit güvenlik korucusu cengiz pullu son yolculuğuna uğurlandı

Bingol'de şehit Güvenlik Korucusu Cengiz Pullu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karlıova depreminde göçük altında kalarak şehit olan Güvenlik Korucusu Cengiz Pullu ebediyete uğurlandı.

Karlıova ilçesine bağlı Kaynarpınar köyünde dün meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremde göçük altında kalarak şehit olan güvenlik korucumuz Cengiz Pullu (45) Karlıova Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Kümbet Köyünde toprağa verildi.

İl Müftü Vekilimiz Mehmet Hadin TURABİ'nin kıldırdığı Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Fuat Oktay, İçişleri Bakanımız Sn. Suleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum, Valimiz Sn. Kadir Ekinci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Sn. Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekilimiz Sn.Feyzi Berdibek, KArlıova İlçe Müftüsü İsa DEMİRKATNAK ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Evli ve 4 çocuk babası olan şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ruhu şad, mekanı cennet olsun.