Bolu'da Il Müftümüz Orhan Genç şube Müdürü Olarak Göreve Başlayan Ali Ceylan’ı Ziyaret Etti.

il müftümüz orhan genç şube müdürü olarak göreve başlayan ali ceylan’ı ziyaret etti.

İl Müftülüğümüzde Şube Müdürü olarak göreve başlayan Ali Ceylan’ı İl Müftümüz Orhan Genç, Müftü Yardımcısı Eyüp Orhan ve Şube Müdürleri ile birlikte 19.06.2020 Cuma günü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Karabük İl Müftülüğünde 6,5 yıl Şube Müdürlüğü yaptıktan sonra, 01.06.2020 tarihli Diyanet İşleri Başkanlığı kararnamesi ile atanan ve 02.06.2020 tarihinde İl Müftülüğümüzde Şube Müdürü olarak göreve başlayan Sayın Ceylan, evli ve bir çocuk babasıdır.