Genc İmam kardeşimizi kaybettik!

Ümraniye Müftülüğümüze bağlı Hacı Ihsan Yılmaz Mescidi İmam-Hatibi değerli hocamız.

Genc İmam kardeşimizi kaybettik!

Ümraniye Müftülüğümüze bağlı Hacı Ihsan Yılmaz Mescidi İmam-Hatibi değerli hocamız Hafız İbrahim ULUDAĞ kalp kırizi sonucu vefat etmiştir. Cenazesi 29.04.2018 pazar günü ikindi namazına müteakip görev yaptığı camiide ve   30.04.2018 pazartesi günü öğle namazına müteakip kılınacak namazın ardından dernedilecektir.  (33).

İlk görevine Bartın Ulus Uluköy Camiinde baslayan İbrahim Hocamız Abdipaşa Sarnıç mahallesinde görev yapmıştır. daha sonra tayinini istanbul'a almış ve görevini orada sürdürmekteydi. Evli ve bir kız cocuğuna sahip olan İbrahim Hocamıza Allahtan Rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin