Ardahan'da Yaz Kur’an Kursu Kayıtları Başlamıştır.

yaz kur’an kursu kayıtları başlamıştır.

Ardahan'da Yaz Kur’an Kursu Kayıtları Başlamıştır.

Tüm dünyada etkili olan yeni tip korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle bu yıl uzaktan eğitim metoduyla düzenlenecek olan Diyanet İşleri Başkanlığı Yaz Kur’an Kursları için başvurular başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz, 2020 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uzaktan Eğitim Programı’na başvurmak isteyenler için internet üzerinden başvuru sistemi açtı.

Yaz Kur’an kurslarına internet üzerinden başvuruda bulunan öğrenciler, kendilerine en yakın il ve ilçe müftülüğüne müracaat ederek yaz Kur’an kursu ders kitaplarını temin edebilecek. Müftülüklere gidemeyen öğrenciler ise https://egitimhizmetleri.diyanet.gov.tr/kategoriler/materyaller adresinden ya da başvuru yaptıkları ekrandan taşınabilir belge (PDF) olarak söz konusu ders kitaplarını bilgisayarına indirebilecek.

Diyanet TV’de yayın saatini kaçıran öğrenciler, geçmiş bölümlere ait eğitim videolarını Diyanet TV Youtube kanalından izleyebilecek.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ>>>