Malatya'da Tayini çıkan şube Müdürümüz Mehmet Nozoğlu Ayrıldı

tayini çıkan şube müdürümüz mehmet nozoğlu ayrıldı


Malatya'da Tayini çıkan şube Müdürümüz Mehmet Nozoğlu Ayrıldı

İstanbul İl Müftülüğü’ne tayin olan Müftülüğümüz Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Mehmet NOZOĞLU’na, İl Müftümüz Veysel IŞILDAR tarafından plaket takdim edildi.

Önemli olanın hoş bir seda bırakmak olduğunu belirten İl Müftümüz IŞILDAR,  kıymetli müdürümüz mesai mefhumu gözetmeden ve hizmet etmekten kaçınmadan güzel hizmetlerde bulunarak bu kubbede hoş bir seda bıraktı. Yeni görev yerinde de bu hizmetlerini devam ettireceğine olan inancımız tamdır. Kendisine bundan sonraki hayatında üstün başarılar diliyorum. Hizmet, katkı ve tecrübelerinden dolayı hem şahsım hem teşkilatım adına yürekten teşekkür ediyorum. Her daim sohbetimiz, muhabbetimiz, dostluğumuz daim olsun. Haklarımız helal olsun” dedi.

Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü NOZOĞLU ise, çalışma süresi boyunca en iyi şekilde hizmet etmek için amirlerimizle uyum içerisinde ve hassas bir şekilde hizmet yürütmeye gayret ettik. Bizler amirlerimizden çok şeyler öğrendik. Bundan sonra da edindiğimiz bu bilgi ve tecrübelerle daha iyi hizmet etmek için çalışacağız. Her türlü destekleri için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hakkım varsa helaldir sizlerde haklarınızı helal edin” dedi.