Sivas'ta Müftülük 2023 Proje Faaliyetleri Değerlendirildi

müftülük 2023 proje faaliyetleri değerlendirildi


Sivas'ta Müftülük 2023 Proje Faaliyetleri Değerlendirildi

Sivas Valiliği öncülüğünde devam eden 2023 Sivas Vizyon Projeleri kapsamında; İl Müftülüğü tarafından yapılan ve yapılması planlanan projeler ile ilgili olarak İl Müftüsü Yusuf Akkuş, proje sorumluları ile toplantı gerçekleştirdi.

Müftülük Toplantı salonunda gerçekleşen proje toplantısında İl Müftülüğü tarafından yürütülen 18 proje değerlendirilerek yeni yol haritası belirlendi. 

Pandemi sürecinde kademeli olarak normalleşmeye geçilmesi ile birlikte müftülük tarafından yürütülen ve Valimiz Sayın Salih Ayhan’ın da bizzat takip ettiği İl Müftülüğü 2023 Vizyon projeleri vaizler, din hizmetleri uzmanları ve koordinatörler tarafından tekrar masaya yatırılarak projelerle ile ilgili yapılması gereken çalışmalar tekrar belirlendi.

Toplantıda ayrıca yeni belirlenen projeleri sunum eşliğinde anlatarak, detaylarını açıklayan Müftü Akkuş şunları kaydetti. “Kur’an ve sünnetin ışığında topluma faydalı olabilmek ve sağlam bilgiyi esas alarak vatandaşlarımızı doğru bilgilendirerek sosyal ve kültürel anlamda halkımıza daha iyi hizmet vermek adına çeşitli çalışma ve projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.