Antalya'da Il Müftümüz Osman Artan, Tüm Ilçe Müftüleri Ile Telekonferans Yöntemiyle Toplantı Gerçekleştirdi.

il müftümüz osman artan, tüm ilçe müftüleri ile telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi.

İl Müftümüz Osman Artan, tüm İlçe Müftüleri ile telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi.
Antalya İl Müftülüğü’nden telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıya İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek, Hüseyin Avni Böge, Melek Alçın ve 19 İlçe Müftüsü katıldı.
İlçe Müftüleriyle gerçekleştirilen toplantıda Vekaletle kurban organizasyonu, Yaz Kur’an Kursuları, vefa sosyal destek grup çalışmaları, ülkemizde yaşanan covid-19’a karşı alınan tedbirler ve sorumluluklarımız, diğer güncel konular değerlendirildi.