Kahramanmaraş'tan Elazığ'a Gönül Köprüsü

kahramanmaraş'tan elazığ'a gönül köprüsü

Kahramanmaraş'tan Elazığ'a Gönül Köprüsü

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da meydana gelen deprem sebebiyle mağdur olan depremzedelere dağıtılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş şubesi kanalıyla satın alınan ihtiyaç kartları Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesine teslim edildi. Elazığ'a il müftüsü olarak atanan Selami Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş Şube Başkanı ve İl Müftüsü Celal Sürgeç İl Müftüsü Selami Aydın'a Kahramanmaraş halkının hayır dualarını, selamlarını iletti ve kendisine yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Daha sonra Harput'ta inşaatı devam eden Harput Diyanet Eğitim Merkezi Külliyesi inşaatını gezen İl Müftüsü Celal Sürgeç Eğitim merkezi Müdürü Turgut Tunç'tan bilgi aldi.