Mersin'de Ilimizde Ihtisas Kursuna Kursiyer Seçimi Yazılı Sınavı Yapıldı

ilimizde ihtisas kursuna kursiyer seçimi yazılı sınavı yapıldı

Mersin'de Ilimizde Ihtisas Kursuna Kursiyer Seçimi Yazılı Sınavı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca açılan İhtisas Kursuna Kursiyer Seçimi Sınavına müracaat eden görevlilerimize yönelik yazılı sınavı İlimiz Yenişehir İlçesi Proje İmam-Hatip Lisesinde yapıldı.

Sınav öncesinde, İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, il müftü yardımcıları Hasan Küçük ve Ümmühan Mert ile Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Ahmet Aslantaş okul müdürü Fatin Rüştü Tuncer’i ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Kısa ziyaretin adından sınav salonlarını gezerek incelemelerde bulunan İl Müftüsü Dr. Kondi, sınava katılan görevlilerimize başarılar diledi.

Mersin ve çevre illerden 87 görevlilerin katıldığı ve sağlığa uygunluk kurallarına azami özenin gösterildiği sınav saat 14.30’da başlayarak, 17.00’da sona erdi.