Sivas'ta şube Müdürlerine Veda Programı

şube müdürlerine veda programı

Sivas'ta şube Müdürlerine Veda Programı

Sivas İl Müftülüğü Şube Müdürleri Ömer Uluçay ve Mustafa Duran’a tayinlerinin çıkması nedeniyle veda programı düzenlendi.

Sivas İl Müftülüğünde 2014 yılından itibaren Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü olarak görev yapan Mustafa Duran Ankara İli Pursaklar İlçe Müftülüğüne, 2016 yılından itibaren Sivas müftülüğünde İdari ve Mali İşler Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Uluçay ise Anakara İli Keçiören İlçe Müftülüğüne atanması münasebetiyle il müftülüğü personeli tarafından öğretmenevinde veda programı tertip edildi.

Veda programında konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “Şube müdürlerimize şuana kadar İlimize ve müftülüğümüze yapmış oldukları çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki hizmet edecekleri yerlerde de kendilerine başarılar diliyorum.” dedi. Müftü Akkuş, programın sonun da şube müdürlerine hizmetlerinden dolayı günün anısına teşekkür plaketi takdim etti.

Programa müftü yardımcıları, daire personeli ve din görevlileri katıldı.