Van'da şimdi Diyanet Tv Izleme Vakti

şimdi diyanet tv izleme vakti

Van'da şimdi Diyanet Tv Izleme Vakti

Pandemi süresince bütün Türkiye’nin takdirini toplayan iyilik elçilerimiz Yaz Kur’an Kursları için yine sahadalar.

İyilik elçilerimizden Tuşba Şeyh Abdülkadir Geylani Cami Görevlisi Kurban Keskin "Şimdi Diyanet TV İzleme Vakti” diyerek mahalledeki aileleri ziyaret ederek bu konuda hem bilgilendiriyor hem de çocuklara ve gençlere başkanlığımızın ders materyallerini ve Diyanet TV ders programını takdim ediyor. Diyanet Habere açıklamalarda bulunan hocamız, "Malumunuz bu sene çocuklar camileri süsleyemeyecekler. Eğitimler bu sene Diyanet TV aracılığı ile olacak ve bizler Yaz Kur'an Kursları camide olmayacak diye evimizde oturacak değiliz. Bu günden itibaren her gün bir program dahilinde ailelerimizle birlikte çocuklarımızın ders programlarını takip etmeleri için kararlılıkla çalışacağız inşaallah." dedi.