Amasya'da Il Müftümüz Ilahiyat Fakültesi Dekanı özdemir’e Iade-i Ziyarette Bulundu

il müftümüz ilahiyat fakültesi dekanı özdemir’e iade-i ziyarette bulundu

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, iade-i ziyaretler kapsamında Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir’i ziyaret etti. Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Recep Orhan Özel ve Dr. Öğr. Üyesi Davut Ağbal 'ın yanı sıra Doç. Dr. Hasan Yerkazan ve Dr. Öğr. Üyesi İlyas Uçar’ın da bulunduğu ziyarette Müftülük ve İlahiyat Fakültesi arasında yapılacak çalışmalar ve programlar değerlendirildi.

İl Müftümüz yapımı devam eden İlahiyat Fakültesi Camii inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak incelemelerde bulundu ve cami inşaatının tamamlanabilmesi için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir ve öğretim üyeleri İl Müftümüz Durmuş Ayvaz’ a teşekkür etti.

Yapılan ziyarette İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir’e hediye takdiminde bulundu.