Van'da Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş

kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş

Van'da Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ortaklaşa yürüttüğü 2020 Yılı vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonu toplantısı İl Müftümüz Ömer Keskin’in başkanlığında merkez Tuşba ve İpekyolu İlçe Müftülükleri başta olmak üzere personelimizin yoğun hizmet aşkı ve heyecanıyla başladı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, TDV’nin hazırlamış olduğu kurban tanıtım belgeseli ile devam etti. Toplantıda İl Müftümüz Ömer Keskin; “Salgın dönemi yaşamsal bazda olumsuzluklar getirmiş olsa bile sizlerin sahadaki gayretli çalışmalarıyla olumlu bir sürece dönüştürüldüğü halktan gelen olumlu tepkilerden anlamaktayız. Salgın döneminde gösterdiğiniz azmi ve çabayı tüm istekliliğinizle Vekâletle Kurban Kesim Organizasyonumuzda da göstermenizi canı gönülden istiyor ve size olan inancım tamdır. Ahiret azıklarının en hayırlılarından olan bu yardımlar hem bu dünyada hem öbür dünyada en sadık yarenlerimizden olacaktır.” diyerek, Türkiye geneli ve ilimizin önceki yıllarda Vekâlet Yoluyla Kurban Kesimi hakkında ki verilerle ilgili bilgi verdi. Toplantı fikir alışverişi ile sona erdi.