Adiyaman'da Il Müftümüz Valimize Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

il müftümüz valimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Adiyaman'da Il Müftümüz Valimize Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

İl Müftümüzü Mehmet Taşcı İl Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile, son valiler kararnamesi ile Adıyaman Valiliğine atanan Mahmut Çuhadar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İl Müftülüğünün faaliyetleri hakkında Vali Çuhadar’a bilgiler verirken, yeni görevinde kendilerine başarı temennisinde bulundu.

Müftü Taşcı, "Sayın Valimiz Mahmut Çuhadar’ın Adıyaman’da güzel projelerin altına imza atacağından hiç şüphesi olmadığının altını çizerek, “İlimizin yeni valisi sayın Mahmut Çuhadar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bizleri kabul ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum. Değerli Valimizin Adıyaman için çok kıymetli çalışmalar yapıp önemli projeler hazırlayacağına inancımız tamdır. Hemşehrilerimize hizmet etmek adına İl Müftülüğümüz, valiliğimiz ve bütün kurumlarımız eşgüdüm içerisinde çalışmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Vali Çuhadar ise, Adıyamanlılara en iyi hizmetin götürülmesi noktasında Adıyaman İl Müftülüğü ile güzel çalışmalar yapmayı düşündüklerini belirterek, ziyaretten dolayı İl Müftümüz Mehmet Taşcı'ya teşekkür etti.