Adıyaman Valisi Mahmut çuhadar Kurban Vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı'na Verdi

adıyaman valisi mahmut çuhadar kurban vekaletini türkiye diyanet vakfı'na verdi

Adıyaman Valisi Mahmut çuhadar Kurban Vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı'na Verdi

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen, dünya genelindeki muhtaç insanlara el uzatmak amacıyla başlattığı vekâletle kurban organizasyonuna bir destek de Adıyaman Valimiz Mahmut Çuhadar’dan geldi.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı’yı kabul ederek TDV'nin 2020 yılı kurban organizasyonu hakkında bilgi alan Vali Çuhadar, Türkiye Diyanet Vakfınca sürdürülen vekâletle kurban organizasyonuna destek olmak amacıyla iki kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman Şubesine verdi.

Vali Çuhadar’ın kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman Şubesi Başkanı ve İl Müftüsü Mehmet Taşcı bağış makbuzunu takdim etti.

Müftü Taşcı da kendi kurbanını vekalet vererek TDV’ye bağışta bulundu.