Agri'da Vali Varol’dan Il Müftülüğüne Ziyaret

vali varol’dan il müftülüğüne ziyaret

Agri'da Vali Varol’dan Il Müftülüğüne Ziyaret

VALİ VAROL’DAN İL MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, İl Müftüsü Tandoğan Topçu’ya iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Vali Varol’u, Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Müftü yardımcıları ve kurum personeli karşıladı.

Müftülük hizmet birimlerinde incelemelerde bulunan Vali Varol; İl Müftüsü Tandoğan Topçu, müftü yardımcıları ve şube müdürleri ile çalışma toplantısı gerçekleştirerek İl Müftülüğünün görevleri, teşkilat yapısı, merkez ve ilçelerine ait kadro, personel durumu, Kur'an Kursları ve din hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Kurum personeli ile sohbet eden Vali Varol, din hizmetlerinin yürütülmesinde görev alan tüm görevlilere başarılar diledi. Müftü Topçu, Vali Varol’a nezaketlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.