Balikesir'da Il Müftümüz, Marmara Ilçemizde

il müftümüz, marmara ilçemizde

Balikesir'da Il Müftümüz, Marmara Ilçemizde

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, İlçe ziyaretleri kapsamında Marmara İlçemizi ziyaret etti.

İl Müftümüz, İlçe ziyaretlerine Kaymakamlık Makamından başlayarak Kaymakam Sayın Hasan OĞUZ’ u makamında ziyaret etti.  Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Sayın Hasan OĞUZ, İl Müftümüze teşekkür etti. Diyanet hizmetlerinin verimliliği ve İlçe Müftülüğünün çalışmalarının ele alındığı ziyarette İl Müftümüz, Sayın Kaymakamımıza kitap seti hediye etti.

Daha sonra İlçe Müftülüğünü ziyaret eden İl Müftümüz, İlçe Müftüsü Sayın Fatih AYTEKİN ve çalışma arkadaşları tarafından karşılandı.

İl Müftümüz,  İlçenin genel durumu ile yürütülen din hizmetleri hakkında İlçe Müftüsü Sayın Fatih AYTEKİN’ den bilgi aldı. İl Müftümüz, yürütülen çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftümüz ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

İlçede çeşitli Camilerde de incelemelerde bulunan İl Müftümüz, daha sonra Belediye Başkanı Süleyman AKSOY ve Emniyet Amiri Uğur BALCI’ yı da ziyaret etti.