İstanbul'da Ilçe Müftüleri Toplantısı şile’de Yapıldı

ilçe müftüleri toplantısı şile’de yapıldı

İstanbul'da Ilçe Müftüleri Toplantısı şile’de Yapıldı

Her ay mutat olarak düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısı, Şile İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde 08.07.2020 tarihinde gerçekleşti.

İstanbul Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katıldığı toplantıda konuşan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı “Pandemi sürecinde video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızı, uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelerek yapma imkânına ulaştık. Aslında bu salgın, hem hayatımızı hem dünyayı hem de dünyada olup bitenleri anlamlandırma ve değerlendirme imkânı verdi. Bu imkânlar çerçevesinde bugünkü toplantımızda değerlendirmelerde ve istişarelerde bulunmaya gayret edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Toplantı, vekâletle kurban organizasyonu, Kurban Bayramı hazırlıkları, Diyanet Gençlik çalışmaları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hazırlıkları ve diğer gündem maddeleri üzerine yürütülen müzakerelerle tamamlandı.