Balikesir'da Hafızlık Tespit Sınavı Ilimizde Yapıldı

hafızlık tespit sınavı ilimizde yapıldı

Balikesir'da Hafızlık Tespit Sınavı Ilimizde Yapıldı

Kur'an kurslarımızda hafızlığını tamamlayan öğrencilerimiz, hafızlık tespit sınavına girdi.

İl Müftülüğümüzde gerçekleşen; “Hafızlık Tespit Sınavı” na Kur’an kurslarımızda ve dışarıdan kendi imkânlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle öğrenci, veli ve öğreticilerin sağlık durumlarının risk altına girmemesi için söz konusu sınav, 81 İl Müftülüğünde gerçekleştirildi.

Sınavda öğrencilerimize Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2020 Yılı II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı Usul ve Esaslarına ilişkin kriterler doğrultusunda sorular soruldu.

51 öğrencimizin katıldığı; “Hafızlık Tespit Sınavı” sonuçları ileriki tarihlerde www.diyanet.gov.tr adresinden ilan edilecektir.